1. Økonomi
Controll® Betongtett kan påføres fra inn- eller utsiden. Utgravning er ofte arbeidskrevende, omfattende og dyrt. Produktets enkle, effektive og varige påføring gjør den til et av markedets rimeligste produkter i sitt slag.

2. Enkel og effektiv påføring
Betongen kan behandles mens den er våt (det er som regel derfor den trenger behandling!). Påføringen og bruken er så enkel at alle kan klare det.

3. Varighet
Behandling med Controll® Betongtett er en permanent beskyttelse. Behandlingen utføres én gang for alle.

4. Miljøvennlig
Controll® Betongtett er miljøvennlig og kan brukes overalt, inne som ute. Produktet inneholder ingen giftige eller brennbare stoffer, er luktløst, fargeløst og løsemiddelfritt.

5. Styrkende 
Controll® Betongtett virker styrkende, tettende, herdende og støvbindende på betong og betongprodukter. Foruten å forbedre selve betongen, vil Controll® Betongtett også gi forlengende og forbedret effekt på varigheten av maling.

6. Tettende

Fuktinntrenging (kapillaritet, hårrørsvirkning) er et problem som mange støter på i forbindelse med støpte terrasseplater og grunnmurer Controll® Betongtett stopper dette effektivt, og motvirker også grop-, mugg-, og soppdannelser og rustskader på armeringen inne i betongen.

7. Pustende (diffusjonsåpen)

Samtidig som Controll® Betongtett tillater betongen å puste og å fordampe fuktighet (diffusjonsåpen), vil produktet likevel stoppe inntrenging av vann, fett, olje, syrer og andre nedbrytende stoffer. Selv om diffusjonsåpning er av vital betydning for å beholde helhetlig kvalitet på betongen, er dessverre ikke denne egenskapen karakteristisk for mange av tetteproduktene som selges rundt omkring.