KUNNSKAP, ERFARING, TESTING, DOKUMENTASJON, REFERANSER.

Betongtett AS er et familieeid selskap som holder til på Askøy, ca. 20 kilometer utenfor Bergen. Selskapet er en videreføring av Stein- og utemiljø AS fra 1993, deretter Maynor AS  fra 1997. I 2016 ble Maynor AS omgjort til holdingselskap grunnet eiendomskjøp, mens Betongtett AS ble navnet på det nye driftsselskapet. Det er fortsatt samme eiere og ledelse.

Vi utvikler, produserer og leverer egne impregneringer mot fuktproblemer i mur og betong. Alle våre produkter er basert på bred praktisk erfaring både i felt og i utvikling, og vi eier varemerkene Betongtett (N), Roofseal (N), Controll (N/EU), Innerseal (EU), Condeck (N/EU) og Topseal (EU).

I produktutviklingen legges det stor vekt på miljøhensyn, produkteffekt og -ytelse. Samtlige produkter tilfredsstiller derfor alle gjeldende krav og standarder, også internasjonalt. Dette har ført til svært gode referanser og tilbakemeldinger både fra inn- og utland.

Vi som jobber i Betongtett AS har mye kunnskap og erfaring innen fuktproblematikk i mur og betong, og vi kan derfor alltid gi våre kunder kvalifiserte råd og god praktisk veiledning.

I tillegg er selve produksjonen kvalitetssikret og sertifisert etter europeisk standard, betegnet som NS-EN 1504-8 system 2+. Vi er også miljøsertifisert i henhold til ISO 14001:2015.

SPESIALISTER PÅ FUKTBESKYTTELSE AV MUR OG BETONG.

Betong er et holdbart, solid og slitesterkt materiale på mange måter, og noen mener at den holder evig. Men på grunn av betongens porøsitet er den følsom for vann og fukt som transporterer f.eks. salt og CO2 inn i strukturen. Disse stoffene angriper igjen betongens binding, samt selve kjernen og ryggraden; armeringen. Det er derfor viktig å vite at all betong trenger impregnering som beskyttelse for å beholde styrke og varighet.

Vi i Betongtett AS er spesialister på å tette, forebygge og løse fuktproblemer i alle typer betongkonstruksjoner. Det er det vi kan.

VI JOBBER BREDT.

Betongtett AS har også samarbeidspartnere i Europa, Afrika, Sør-Amerika, Midtøsten og Asia. Ved hjelp av autoriserte entreprenører innen rekkevidde verden over er våre produkter og løsninger tilgjengelige på små og store prosjekter. Våre operative og mobile team har opparbeidet unik kompetanse og lang erfaring fra både forebyggende beskyttelse og fuktrelaterte problemer i forskjellige fagfelt. Vår betongimpregnering beskytter overflater i ekstremt tøffe miljøer som tungindustri, biogassanlegg, bilverksted, landbruk, logistikk, renseanlegg og kraftverk.

Uansett hvilket problem du står overfor finner vi en løsning.
Våre eksperter vet hvordan.

FREMTIDENS OVERFLATEBESKYTTELSE ER INTEGRERT I BETONGEN

Den miljøvennlige teknologien vi jobber med ble opprinnelig spesialutviklet i 70 og 80-årene i forbindelse med byggingen av de norske Condeep-plattformene (understell av betong) i Nordsjøen. Til tross for det beinharde klimaet er plattformene er fortsatt i bruk.
Siden midt på 90-tallet har vi videreutviklet vannglass-teknologien enda noen generasjoner, og i dag brukes våre produkter til parkeringshus, biogassiloer, havneanlegg og kraftverk rundt om i verden.

Kontakt oss, vi har flere løsninger å tilby.